JULI

28.07.2017

En de maand juli is alweer 28 dagen uit. De tijd vliegt en zeker wanneer de dagen overvol zitten. De laatste weken voor de vakantie zijn druk maar fijn.

Twee bruiloften en een prachtig jubileum vonden plaats de afgelopen weken. Daarnaast stonden er nog mooie families voor mijn camera.

Terwijl ik dit schrijf ben ik intens dankbaar. Dankbaar voor het liefdevolle werk wat ik mag doen.  

 

Voordat ik naar juli ga even nog de maand juni. Het was een maand wat in het teken stond van mijn reis naar Israël. Helaas ben ik nog niet toegekomen aan het totaal bewerken van de foto's. In de vakantie wil ik daar de tijd voor nemen en dan gelijk een mooi fotoboek ontwerpen.

Koester je herinneringen. Als de tijd het toelaat zal ik nog een blog schrijven over Israël met foto's.

En anders hebben jullie die tegoed. In december mag ik namelijk weer terug naar dit prachtige land. :) 

Deze blog zal vooral over juli gaan. Hoewel de maand nog niet voorbij is plaats ik toch al even een blog.

Vorige week was een vriendin uit Zwitserland bij mij op bezoek.

Met haar trok ik Nederland door om de mooiste plekjes te laten zien.  In deze blog dus veel hotspots. :)

 

De komende weken ga ik vakantie nemen en daar zie ik echt naar uit!

Na een prachtig seizoen is het nu even tijd voor rust. Dankbaar en blij ben ik met alles wat ik heb mogen doen en wat op mijn pad is gekomen.

Vorig jaar was ik aan het lunchen met een vriendin en toen zei mij vroeg -  heb je nog dromen - vertelde ik dat één van mijn dromen bruidsfotografie is.

Wanneer ik dan nu terug kijk om het afgelopen seizoen ben ik alleen maar zo blij. Puur Saar is ontstaan en daarna is alles vliegensvlug gegaan. 

 

Zonder mijn altijd steunende ouders, familie en vrienden kan ik dit niet, en daarom dankjulliewel. 

De komende periode zal rustig zijn, maar eind augustus ga ik weer aan het werk. Ik zie er naar uit om met nieuwe ideeën en frisse energie aan de slag te gaan.

 

Voor nu een fijne vakantie. En vergeet niet te stralen. 

 

Liefs,
Saar 

 


DE FRIETWINKEL | GRONINGEN

We waren Groningen net binnen of we kwamen deze winkel tegen. Omdat mijn vriendin uit Zwitserland komt wilde ik graag typische dingen uit Nederland laten zien en proeven. Van een frikandel, kaassoufflé of kroket had zij nog nooit gehoord en daarom gingen we dit proberen in de frietwinkel. Uiteraard kon een frietje daar ook niet ontbreken. Een mooie toffe tent. Zeker een aanrader! 

 

HOLTBAR | GRONINGEN

Twee jaar geleden was ik bij dit winkeltje geweest. Een fiets hing toen op z'n kop in het raam. Het heeft indruk op mij gemaakt wat wanneer ik aan Groningen dacht, dacht ik aan dit winkeltje. Ik wilde er dus ook graag even terug. De fiets was weg, maar daarvoor zijn mooie dingen in de plaats gekomen.

Ga jij naar Groningen? Hier moet je heen! 

 

THE DARLING | AMSTERDAM

Natuurlijk moest ik ook Amsterdam aan mijn vriendin laten zien. In 9 straatjes - absoluut een aanrader als je in Amsterdam ben - kwam ik dit winkeltje tegen.

Alleen de naam & het pandje zelf al. Hoe leuk?

 

SALADEBAR OOGST | ALKMAAR

Op een vrijdag in juli bezocht ik met mijn moeder Alkmaar & Amsterdam. Toen we 's ochtends Alkmaar in liepen kwamen we langs Oogst.

"Hier gaan we straks lunchen", zeiden we tegen elkaar. En zo gebeurde het. Wat een leuk lunch tentje en super bediening! 

 

MUM & I | AMSTERDAM


BENIEUWD NAAR DE WINKELTJES ? 

 

FRIETWINKEL GRONINGEN - WEBSITE

HOLTBAR GRONINGEN - WEBSITE

THE DARLING AMSTERDAM - WEBSITE

SALADEBAR OOGST ALKMAAR - WEBSITEV O L G   M I J   O P   I N S T A G R A M   

@ B I J P U U R S A A R

© Puur Saar 2019

Puur Saar | Saar Kunz 

info@puursaar.nl