Dit is Puur Saar. Een jong innovatief bedrijf dat het leven wil delen. Puur, uniek en vol liefde. 

 

H O I !   I K   B E N  S A A R

leuk dat je hier bent! 

 

 - - -

 

In het dagelijks leven ben ik student Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ben ik daarnaast bruidsfotograaf en schrijfster voor Zij Lacht. Ik hou van rode nagels, wijntjes met bitterballen, avondluchten én natuurlijk bruiloften! Naast dat ik met veel liefde bruiloften vastleg heb ik een passie voor politiek omdat het een mooie combinatie is van het hoopvolle geloof én het goede doen in een weerbarstige wereld. 

 

Sinds 2015 leg ik gezinnen vast en in het voorjaar van 2017 ontstond Puur Saar. Met Puur Saar is een droom uitgekomen en ik hoop dat ik hierin iets van mijn hart, iets wat mij drijft mag delen. Wie je ook bent, en wat je ook doet. Ik ben dankbaar dat ik het leven en de liefde mag vastleggen en ik hoop dat jij, als je je foto’s terugziet, nu of later, je je mag verwonderen. 

 

Want het leven én jullie liefde is kostbaar en ik vind het een eer om dat vast te leggen. 

 

Gaan jullie trouwen in 2020? Samen met Joanne Kooiman, mijn vaste partner voor bruiloften, sta ik graag voor jullie klaar. Klik hier voor meer informatie! 

 

Heb je vragen, opmerkingen of zie je een eventuele samenwerking? Ik hoor graag van je. Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier in. 

 

Zie ik je binnenkort? 

 

Liefs! Saar Kunz 


V O L G   M I J   O P   I N S T A G R A M   

@ B I J P U U R S A A R

© Puur Saar 2020

Puur Saar | Saar Kunz 

info@puursaar.nl