Dit is Puur Saar. Een jong innovatief bedrijf dat het leven wil delen. Puur, uniek en vol liefde. 

 

H O I !   I K   B E N  S A A R

leuk dat je hier bent! 

 

 - - -

 

In het dagelijks leven ben ik vierdejaarsstudent en loop ik stage als woordvoerder in de politiek. Tijdens mijn opleiding is mijn liefde voor schrijven ontstaan. Daarnaast hou ik van beeld en ben ik fotograaf. Sinds 2015 fotografeer ik met liefde gezinnen, stellen en bruidsparen. In elk persoon zit iets unieks en ik vind het fantastisch om dat naar boven te halen. In het voorjaar van 2017 ontstond Puur Saar; een droom die uit is gekomen! 

 

Jullie liefde is kostbaar en ik vind het een eer om dat vast te leggen.

 

Gaan jullie trouwen in 2020? Samen met Joanne Kooiman, mijn vaste partner voor bruiloften, sta ik graag voor jullie klaar.  Klik hier voor meer informatie!

 

Heb je vragen, opmerkingen of zie je eventuele samenwerking? Ik hoor graag van je. Stuur mij een mailtje of vul het contactformulier in op mijn site. 

 

Zie ik je binnenkort? 

 

Liefs! Saar Kunz 


V O L G   M I J   O P   I N S T A G R A M   

@ B I J P U U R S A A R

© Puur Saar 2019

Puur Saar | Saar Kunz 

info@puursaar.nl