#8  WINTER & ZOMER! 

 

Hola! Wat leuk dat je hier bent! Vandaag een nieuwe blog met foto’s van winter & zomer in Spanje! Wanneer ik dit schrijf ben ik net terug uit Spanje. Zaterdag 22 december vloog ik terug naar Nederland. De 3.5e maand zit erop en echt, dit was meer dan de moeite waard. Binnenkort komt er een blog online over mijn lessen + tips! Maar vandaag nog even een terugblik op de laatste week in Spanje! 

 

Een gezin uit de lokale kerk had gevraagd of wij een dagje mee wilden gaan skiën (ja, echt dat kan in Spanje). Je begrijpt, dat lieten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen. Zelf konden we niet makkelijk bij het skigebied komen en als mensen je aanbieden om je daar te brengen is dat natuurlijk meer dan goud! Het was mooi weer die dag & wat heb ik genoten. Na een dag skieeen sloten we de dag af in het ski dorp met een werkelijk prachtige zonsondergang. Kijk je mee naar de foto’s?

 

 

GRANADA | SIERRA NEVADA

 
 

JAÉN | CAFE COLOMBIA 

Na deze prachtige dag in de bergen stond er de andere dag niets minder op het programma dan: leren, leren, leren. Aangezien ik maar 3.5e maand in Spanje studeerde en ik mijn tentamens niet in januari maar in december had moest ik echt hard doorwerken. Wat eigenlijk over 5 maanden verspreid was moest ik in 3.5e maand doen. In het algemeen heb je dat niet zo zeer door maar als de tentamenweek dichterbij komt ben je je dat wel even bewust. 

 

Samen met nog een paar honderd studenten zaten we daarom dagenlang in de bibliotheek te studeren. Maar uiteindelijk niet voor niets! De 30 punten zijn binnen & we hebben alles kunnen afronden. Om toch nog een onderbreking in het leren te hebben, besloten we onze laatste zaterdag niet in de boeken door te brengen maar ergens anders. Niet ver van mijn stad lagen twee dorpjes die ik nog niet had bezocht maar die wel hoog op mijn lijstje stonden. Zaterdag 15 december was het zover. Na een typisch Spaans ontbijt in 'ons café '(ze weten ondertussen wat ik wil) pakten we de bus naar Baeza en Ubeda! De foto’s zeggen verder genoeg denk ik. :)

 


 

BAEZA | DAGTRIP


 

UBEDA | DAGTRIP
 

En dat was het dan. De laatste blog met foto's vanuit Spanje. Het voelt onwerkelijk dat deze periode voorbij is. Ik ben zo gelukkig dat ik deze kans heb gekregen en ik zie met een dankbaar hart terug op de afgelopen maanden. 

 

Ik wil jullie bedanken voor het lezen. Wanneer ik even geen blog schreef (door de drukte) kreeg ik dat bijna direct van jullie te horen. En dat is goed. Hou mij maar scherp. :) Mocht je het nog niet gedaan hebben, laat dan vooral even weten wat je van de blogs vond. Vind ik leuk! 

 

Voor nu wens ik je hele fijne kerstdagen en tot snel!

 

Liefs,

S A A R    K U N Z  

LEES MEER // BLOGS SAAR IN SPANJE 

 

#7 Weekend Madrid! 

Hola! Wat leuk dat je hier weer bent! Na een mediastilte ben ik weer terug en deze keer met veel foto's! De afgelopen weken was het hier stil maar niet zonder reden. Er stonden verschillende trips op de planning en daarnaast vroeg de tentamen week best veel aandacht. Maar nu is alles achter de rug en dus hoog tijd om hier een update te geven. Mijn tijd in Spanje zit er bijna op....


V O L G   M I J   O P   I N S T A G R A M   

@ B I J P U U R S A A R

© Puur Saar 2020

Puur Saar | Saar Kunz 

info@puursaar.nl